BlackBerry App World v ČR opět (ne)funguje

By | 29.8.2010

V jednom z dřívějších článků jsem popisoval jak používat BlackBerry App World v ČR. Tento týden jsem ale zjistil, že BlackBerry App Worldu po spuštění končí chybou, že pro naši oblast není dostupný.

Protože BlackBerry App World je velmi pohodlný a rychlí způsob jak stahovat a instalovat aplikace, tak mi to nedalo a zkusil jsem níže uvedený postup, který jak jsem zjistil umožní BlackBerry App World opět používat. K tomu aby vám níže uvedený postup fungoval budete potřebovat přístup na nějakou Wi-Fi a být v jejím dosahu.

  1. Přejděte do menu Správa připojení (ikona s anténou)
  2. Zapněte Wi-Fi (pokud nemáte žádnou nastavenou tak ji nastavte)
  3. Vypněte mobilní síť
  4. Spusťte BlackBerry App World

Pokud Vám vše funguje stejně jako mě, tak se Vám aplikace spustí a budete mít možnost stahovat a instalovat aplikace které jsou free.

Jak jsem zjistil při instalaci nového firmware, program BlackBerry App World je již součástí nových BlackBerry zařízení (alespoň na mém Boldu 9700 tomu tak bylo) a tak ho nemusíte nikde hledat a stahovat.

3 thoughts on “BlackBerry App World v ČR opět (ne)funguje

  1. Pingback: BlackBerry App World oficiálně i v ČR

  2. tomoka

    Dobry den,

    prosim vas, poradte! Taky mi nejde pripojeni na app world. MAm ho nainstalovany, na net normalne muzu, ale pri app world mi to pise, ze nejsem pripojena k netu. Ale jsem!!! Uz mi z toho sibe .-((( Postup s vypnutim mobilni site nefunguje .-( Diky!

    Reply
  3. Karel

    Mám stejný problém 🙁 co s tím ?

    Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *